0575 757 115

Het 7-zekerheden-plan van Pro-Duurzaam

Bij al onze werkzaamheden is het uiteindelijke doel: een belangrijke energiebesparing realiseren en/of milieubewust bezig zijn. Uiteraard willen wij de dat onze werkzaamheden optimaal aansluiten bij jouw wensen. Én dat je na afloop volkomen tevreden bent. Daarom laten we niks aan het toeval over. Bij al onze projecten, van kleine aanpassingen tot complete integrale installaties, werken we volgens het vaste 7-zekerheden-plan. Stap-voor-stap voeren we dit plan uit. Zo word jij tijdens het project perfect geïnformeerd en heb je de zekerheid van een uitstekend eindresultaat.

Warmtepomp Vaillant
  1. Uitgebreid doornemen van jouw project

We nemen altijd alle tijd om jouw wensen door te nemen. Vervolgens maken we uitgebreid foto’s van de bestaande situatie zodat alles zo goed mogelijk vast ligt en er achteraf geen misverstanden kunnen ontstaan.

  1. Je ontvangt een helder en duidelijk investeringsplan

In dit investeringsplan omschrijven we uitgebreid welke werkzaamheden er worden verricht, welke materialen we gebruiken en welke apparatuur we leveren. We willen dat het helemaal duidelijk is waarin je investeert.

  1. We nemen het investeringsvoorstel altijd met je door

We realiseren ons goed dat bouwen of verbouwen voor jou waarschijnlijk geen dagelijkse kost is. Daarom vinden wij het belangrijk om alle posten van het investeringsvoorstel uitvoerig met je door te nemen zodat er geen onduidelijkheden zijn.

  1. We maken een uitgebreid technische schouw

Als u akkoord gaat met het investeringsvoorstel, maken we eerst altijd een gedetailleerd montageplan. Hierin staan alle werkzaamheden, benodigde materialen en apparatuur beschreven. Plus natuurlijk een uitgekiend tijdschema, zodat alle apparatuur en materialen ruimschoots op tijd beschikbaar zijn. Zo kunnen we efficiënt werken, prettig voor jou en natuurlijk ook voor onszelf.

  1. We maken werk van werkvoorbereiding

Voordat we daadwerkelijk starten, wordt het hele project doorgenomen met jouw vaste installatiemonteurs. Alle details van het project en speciale wensen worden besproken. Eventuele onduidelijkheden lossen we al in dit stadium op, zodat de installatie soepel, snel en probleemloos verloopt.

  1. Tijdens het werken leggen we zo veel mogelijk vast

Het is bij ons een vaste procedure dat we tijdens het werk steeds foto’s maken van de vorderingen en alles vastleggen in een dossier. Uiteraard wordt al het leidingwerk gefotografeerd, zodat je ook na jaren nog precies weet hoe de leidingen lopen. Na afronding van het project ontvang je het volledige dossier.

  1. De oplevering: samen gaan we na of alles perfect is

Zodra alle werkzaamheden zijn afgerond en door de installatiemonteur zijn gecontroleerd, lopen we samen alles nog een keer na. We willen immers dat alles naar wens is en dat je optimaal tevreden bent. Uiteraard krijg je uitgebreide instructies voor het bedienen en onderhouden van de apparatuur. Maar ook na de oplevering kun je altijd een beroep op ons doen.

Dankzij het 7-zekerheden-plan kunnen we elk project, van klein tot groot, probleemloos en efficiënt uitvoeren. En je profiteert van optimale duidelijkheid in elke fase van het project, een hoge kwaliteit van het werk en een installatie waar je jarenlang plezier van hebt.