0575 757 115

Het 6-zekerheden-plan van Pro-Duurzaam

Bij al onze werkzaamheden is het uiteindelijke doel: een belangrijke energiebesparing realiseren en/of milieubewust bezig zijn. Uiteraard willen wij de dat onze werkzaamheden optimaal aansluiten bij jouw wensen. Én dat je na afloop volkomen tevreden bent. Daarom laten we niks aan het toeval over. Bij al onze projecten, van kleine aanpassingen tot complete integrale installaties, werken we volgens het vaste 6-zekerheden-plan. Stap-voor-stap voeren we dit plan uit. Zo word jij tijdens het project perfect geïnformeerd en heb je de zekerheid van een uitstekend eindresultaat.

Warmtepomp Vaillant
  1. Garantie op besparen

Wil je besparen op je energie rekening? Wij bieden jou alle mogelijkheden om minder op je stroom en gas te gaan betalen, door middel van onze duurzame oplossingen.

  1. Beloofd is beloofd

Ken je dat gevoel dat afspraken niet worden nagekomen? Afspraak is afspraak en beloofd is beloofd, dat is waar wij voor staan.

  1. Service staat op 1

Jou thuis moet warm en comfortabel zijn. Daarom monitoren wij jou systeem en kunnen wij altijd snel service bieden.

  1. Een B-merk is bij ons geen merk

Verduurzamen vereist een investering. Deze investering doe je voor de langetermijn, daarom is het ook belangrijk dat het product bij jou thuis van hoge kwaliteit is. Zodat jouw installatie verzekerd is van een lange levensduur.

  1. Al ons personeel is gecertificeerd

Bij jou thuis wordt alles comform wet- en regelgeving geïnstalleerd door ervaren installateurs. Continue scholing van ons personeel staat centraal om jou van de nieuwste technieken te voorzien.

  1. Ontzorgen is onze zorg

Wij nemen graag de taak van het indienen van de subsidieaanvraag voor u over, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Dit proces kan ingewikkeld zijn en vereist het aanleveren van veel informatie. We zullen ervoor zorgen dat alle benodigde gegevens correct worden ingediend.