0575 757 115

30 panelen via Pro-duurzaam: top

14-06-23

Pro-duurzaam heeft vorige week 30 panelen glas-glas geïnstalleerd. Duidelijke afspraken met Niels Kruitbosch en snelle interactie. Keurige plaatsing op het dak door deskundige en vriendelijke installateurs; zie er esthetisch prima uit. Ook het aanpassen van de meterkasten heel netjes geregeld. Ook het inregelen van de bijbehorende app was heel duidelijk. Lever op dit moment meer terug dan ik verbruik. Top bedrijf.

Kroeze, Peter

Positief ervaring met Pro-duurzaam

19-05-23

Onlangs hebben wij Pro-duurzaam de opdracht gegeven om de omvormer te vervangen. Niels Kruitbosch heeft ons uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden. Binnen 2 weken is de omvormer vervangen door een zeer kundig monteur. Pro-duurzaam is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Vanaf het eerste contact tot aan de aftersales is Niels Kruitbosch met zijn team zeer betrokken geweest. Pro-duurzaam willen wij aan iedereen aanbevelen!

Neziraj, Rexhep

Prima ervaringen met dit bedrijf

27-04-23

Prima ervaringen met dit bedrijf. Altijd goed contact omtrent de aanbieding, bij vragen en komen de afspraken goed na. Een week voor het plaatsen hebben ze nog een voorstel gedaan voor een ander merk panelen met een wat grotere opbrengst en deze zijn zonder prijsstijging ook geleverd. De installateurs overlegden prima omtrent het leggen van de panelen en de kabels en alles is netjes weggewerkt.

Hollander, Frank

Pro-Duurzaam, een aanrader!

07-04-23

Met Pro-Duurzaam een hele prettige ervaring! Van begin tot eind zijn ze betrokken in het proces. Je bent geen nummer, maar echt klant! Monteurs (zzp) waren heel vriendelijk en ook meedenkend over plaatsing en hoe ze het beste de kabel konden verwerken naar binnen toe. Ook de jongeman (zzp) die alles kwam aansluiten heeft vakkundig werk afgeleverd. Een mooie nieuwe meterkast en ondanks de niet meewerkende kabel door het huis (wat resulteerde in een gat door de vloer omdat er met geen mogelijkheid via de koof nog iets bij kon) heeft hij alles op alles gezet om dit met zo min mogelijk schade te volbrengen. Kortom, echt een aanrader!

Kreij

Pro Duurzaam is een aanrader!

23-03-23

We zijn zeer tevreden met het plaatsen van onze zonnepanelen door pro Duurzaam. Bij ons waren het drie platte daken die zijn voorzien van zonnepanelen. Een behoorlijke klus voor de monteurs maar naar volle tevredenheid uitgevoerd ondanks de gure weersomstandigheden (het begon steeds harder te sneeuwen). Ook het vervangen van de meterkast ging professioneel en keurig in overleg wat er niet of wat er juist wel kon. Het belangrijkste bij deze leverancier vonden wij afspraken nakomen en altijd bereikbaar zijn. Afspraak was afspraak. Chapeau!

Berendsen, Frank

Snel, vakkundig, fijne en duidelijke communicatie

29-01-23

Wow. Een jonge ondernemende club, die zn zaakjes top op orde heeft. Scherp geprijsd, eerlijk over wat wel en niet kan, professioneel in advies, plaatsing en communicatie. Zowel vooraf, tijdens plaatsing als achteraf met hulp bij config netwerk en app. En: snel schakelen. Dus geen maanden en maanden. Veel mensen in mijn omgeving reageerden verbaasd dat alles zo snel en soepeltjes liep. Fijn!! Kan geen verbeterpunten bedenken, helaas, haha!

Rustenberg, Eelco