0575 757 115

Laadpalen

Opladen wanneer het jou uitkomt

Elektrisch rijden wordt steeds meer het nieuwe normaal. Logisch! Het is duurzaam én het bespaart je benzinekosten. Maar door het toenemende aantal elektrische auto’s is er ook behoefte aan meer laadpalen.

Met een eigen laadpaal voor de deur kun jij jouw auto opladen wanneer het jou uitkomt. Heb je ook zonnepanelen? Dan is het mogelijk om met eigen zonne-energie te laden. Zo maak je het laden extra voordelig en nóg duurzamer.

Wij werken met het merk Alfen. Dit merk past uitstekend bij de kwaliteit en zekerheid die wij willen leveren. Benieuwd welke laadpaal geschikt is voor jou? Vraag dan een vrijblijvende laadscan aan. Na de laadscan bespreken we in een adviesgesprek jouw situatie en voorzien je van een zo goed mogelijk advies.

Vraag een laadscan aan
Laadpaal Alfen Auto

De zekerheid van onze laadpalen

Pro-duurzaam staat voor kwaliteit, zo ook de laadpalen van Alfen. De laadpalen van Alfen zijn zowel geschikt voor thuis, bedrijven en openbaar terrein. Voor iedere situatie is een ander laadvermogen en functionaliteit vereist. We voorzien je graag van het beste advies.

Alfen

Alfen laadpalen

Alfen is de grootste Nederlandse leverancier op het gebied van laadpalen. Sinds 1937 is het merk bezig met het ontwikkelen innovatieve producten. Anders dan bij veel andere laadpaal bedrijven, beschikt Alfen over jarenlange ervaring en kennis. Een Alfen laadpaal is dan ook gemaakt met slimme technieken om zo de maximale oplaadsnelheden te bieden zonder consequenties voor de lokale netaansluiting.

Een laadpaal van Alfen kan ook jouw auto opladen met opgewekte zonne-energie van jouw zonnepanelen. Voor iedere situatie is er een passende betrouwbare en veilige laadpaal van Alfen.

Benieuwd welke laadpaal geschikt is voor jouw situatie? Neem gerust contact met ons op en plan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Lees meer
Alfen Logo Color Solarclarity Alfen Laadpaal Pro Duurzaam

Energie voor de toekomst!

Alfen

Oplaadpunten voor elke toepassing

Alfen is de grootste Nederlandse leverancier op het gebied van laadpalen. Met de slimme “Dynamic load balancing” technologie kan een Alfen laadpaal jouw auto maximaal opladen zonder consequenties voor de lokale netaansluiting. Voor iedere situatie is er een passende betrouwbare en veilige laadpaal van Alfen.

Mag ik altijd een eigen laadpaal plaatsen?

Iedereen mag een eigen laadpaal laten plaatsen op eigen terrein, dat is geen probleem. Hetzelfde geldt voor bedrijfspand eigenaren met eigen parkeerplekken.

Heb je geen eigen parkeerplek of heeft jouw bedrijfspand geen eigen parkeerplekken? Dan zal je een publieke laadpaal moeten aanvragen bij de gemeente. Wanneer de aanvraag wordt goedgekeurd mag iedereen zijn elektrische auto laden aan deze paal.

Als ondernemer is het daarnaast belangrijk om goed na te denken over de hoeveelheid laadpalen en de capaciteit van jouw stroomvoorziening. Wij denken graag met je mee in dit proces. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Contact
Eigen Laadpaal Plaatsen

Onze werkwijze

1

1 Aanvraag Laadscan aanvragen

Vraag een laadscan aan via onze website.

2

2 Advies Op Maat Op Locatie Of Van Afstand. Advies op maat

Na het aanvragen van een laadscan nemen wij telefonisch contact met je op om een adviesgesprek in te plannen. In het adviesgesprek bespreken we de situatie en de besparingsmogelijkheden.

3

3 Direct Een Offerte Op Maat Investeringsvoorstel

Na het adviesgesprek stellen we een offerte op die volledig is toegespitst op uw situatie. Deze sturen we per mail toe.

4

4 Snelle En Vakkundige Installatie Technische schouw

Indien je akkoord gaat met het investeringsvoorstel, plannen we een technische inspectie in om de haalbaarheid te controleren. De technische inspectie brengt geen extra kosten met zich mee.

5

5 Opleverdocument Met Alle Documentatie In Handbereik. Installatie en oplevering

Na de technische schouw wordt de laadpaal bij jou geplaatst. Vanaf nu kun je onbezorgd jouw auto opladen.

Cta Laadpalen

Vraag een offerte aan

  • Offerte op maat
  • Inzicht in besparingen
Bereken binnen 1 minuut uw besparing