0575 757 115

Warmtepompen

De optimale oplossing

In de toekomst moeten alle huishoudens in Nederland van het gas af. Een warmtepomp is hét alternatief voor de cv-ketel. Met een warmtepop verwarm jij op een natuurlijke en duurzame manier jouw huis, zonder gas! Hiermee kan je wel tot 60% besparen op je energieverbruik. En als je nú een warmtepomp aanschaft, kun je nog steeds subsidie krijgen.

Een warmtepomp werkt eigenlijk hetzelfde als een koelkast. De techniek van de warmtepomp is dus niet nieuw: het bestaat al lang! Bij gebruik van een warmtepomp wordt er energie (warmte) uit de buitenlucht, bodem of grondwater gehaald. In combinatie met elektriciteit zorgt een warmtepomp ervoor dat jij zorgeloos kan genieten van een verwarmd huis en warm water. En op een hete zomerdag kan een warmtepomp zelfs jouw huis koelen. Het hele jaar door geniet je dus van een aangename tempratuur. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een warmtepomp. Plan meteen een adviesgesprek in!

Adviesgesprek
Nibe Warmtepomp Pro Duurzaam

De zekerheid van onze warmtepompen

Wil je jouw woning verduurzamen? Met een warmtepomp kies je voor het verwarmingssysteem voor de toekomst. Bij Pro-duurzaam bieden we verschillende warmtepompen aan van gerenommeerde merken. Wij adviseren je graag over een geschikte warmtepomp voor jouw woning.

Remeha

Energiezuinig comfort

Het Nederlands bedrijf Remeha heeft de grootste warmtepompen productie in Nederland. De hybride warmtepomp van Remeha is de beste budget optie in de markt. Zo lever jij niet in op comfort en behaal jij wel een korte teruglevertijd van je investering.

Lees meer
Logo Remeha Rgb 1075x254 Rem Elga Ace Unit Rechts

Lokale productie in Apeldoorn

DAIKIN

Een duurzaam binnenklimaat

Al bijna 100 jaar zet Daikin zich in voor een duurzamere samenleving. De warmtepompen van Daikin zorgen voor een ideaal binnenklimaat. En dat gebeurt zonder geluidsoverlast! De warmtepompen van Daikin zijn er voor alle soorten en maten woningen, zowel nieuwbouw als renovatie. Zo kan iedereen genieten van duurzaam koelen en verwarmen.

Lees meer
Daikin Logo 1953 Pro Duurzaam Daikin Warmtepomp

100 jaar kwaliteit met Daikin

Vaillant

Optimaal verwarmingscomfort

Vaillant heeft een geschikte warmtepomp voor zowel nieuwbouw als renovatie. Met de sensoAPP verlaag je eenvoudig de tempratuur als je niet thuis bent en kun je het huis weer voorverwarmen voordat je thuiskomt. Met een Vaillant warmtepomp ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit.

Lees meer
Vaillant Logo Matius Vaillant

Verlaag eenvoudig je temperatuur

WARMTEPOMP

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp werkt dus eigenlijk hetzelfde als een koelkast, maar hoe wordt dan jouw huis verwarmd? Een warmtepomp pompt warmte uit zijn omgeving. Deze lucht passeert de warmtewisselaar en verhit het koudemiddel. Dit is een vloeistof die op lage tempratuur kookt en verdampt tot gas. De damp die dan ontstaat, drukt de compressor samen waardoor er energie vrijkomt. Deze energie wordt door een tweede wisselaar afgegeven aan het water in de verwarmingsinstallatie waardoor het verwarmt. Wanneer je op een hete zomerdag juist wilt koelen, wordt de werking omgekeerd.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE- & HYBRIDE WARMTEPOMPEN

Welke soorten warmtepompen zijn er?

Er zijn twee soorten warmtepompen: hybride warmtepompen en volledig elektrische warmtepompen.

Een hybride warmtepomp werkt samen met je cv-ketel. Wanneer een woning snel moet opwarmen of wanneer het buiten erg koud is, zal de cv-ketel aanspringen en ondersteunen. Daarnaast is een hybride warmtepomp ook geschikt voor woningen waarbij de juiste isolatie nog niet aanwezig is.

Een volledig elektrische warmtepomp doet alles wat je oude cv-ketel ook doet: het verwarmen van je woning en het leveren van warm water. Maar dan een stuk duurzamer! Met een volledig elektrische warmtepomp verminder je de CO₂-uitstoot voor verwarming met zo’n 40 tot 60%.

Onze werkwijze

1

1 Aanvraag Jouw besparing berekenen

Krijg inzicht in de potentiële besparingen met een warmtepomp.

2

2 Advies Op Maat Op Locatie Of Van Afstand. Advies op maat

Nadat je inzicht hebt gekregen in de potentiële besparingen, nemen wij telefonisch contact met je op. In het adviesgesprek bespreken we de situatie en de besparingsmogelijkheden.

3

3 Direct Een Offerte Op Maat Investeringsvoorstel

Na het adviesgesprek stellen wij een maatwerk investeringsvoorstel op, specifiek afgestemd op jouw situatie.

4

4 Snelle En Vakkundige Installatie Technische schouw

Indien je akkoord gaat met het investeringsvoorstel, plannen we een technische inspectie in om de haalbaarheid te controleren. De technische inspectie brengt geen extra kosten met zich mee.

5

5 Opleverdocument Met Alle Documentatie In Handbereik. Installatie en besparen

Na de technische schouw wordt de warmtepomp bij jou geplaatst. Het genieten van de besparingen op jouw energierekening start nu!

Warmtepomp Check

Hoeveel kun jij besparen?

  • Offerte op maat
  • Inzicht in besparingen
Bereken binnen 1 minuut uw besparing