0575 757 115

Slimme investering

Verlaag jouw kosten met duurzame energie

Bij Pro-duurzaam wordt ons vaak gevraagd: “Welke zonnepanelen zijn eigenlijk de beste?”

Logisch dat deze vraag wordt gesteld.

Wanneer je gaat investeren in zonnepanelen wil je er natuurlijk het maximale rendement uithalen. Bij Pro-duurzaam werken we daarom uitsluitend met glas-glas zonnepanelen. Deze zonnepanelen leveren het hoogste rendement op, zo kunnen wij je maximale zekerheid bieden over de winstgevendheid van je investering.

Daarnaast voldoen glas-glas zonnepanelen aan hoge kwaliteitseisen en zijn ze beter bestand tegen micro cracks en vocht. Bovendien bieden glas-glas zonnepanelen een toonaangevende all-in garantie op het product én het vermogen – zeker is zeker.

Benieuwd wat het investeren in zonnepanelen jou kan opleveren? Wij plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek in om alle mogelijkheden te bespreken.

Plan een adviesgesprek in
Zonnepanelen Van Pro Duurzaam

De zekerheid van onze zonnepanelen

Bij glas-glas zonnepanelen zijn de zonnecellen ingesloten tussen twee lagen glas. Andere type zonnepanelen hebben vaak een voorkant van glas en een achterkant van kunststof. De dubbele glazen laag bij glas-glas zonnepanelen brengt vele voordelen met zich mee. Glas-glas zonnepanelen zijn beter bestand tegen extreem weer, leveren een hogere gemiddelde jaarlijkse energieopbrengst op, zijn betrouwbaarder, bieden hogere garantie en zijn duurzamer. Kortom: onze glas-glas zonnepanelen zijn ideaal voor een langetermijnoplossing voor het opwekken van schone energie. Kies voor de zekerheid van Pro-duurzaam.

De zekerheid van glas-glas zonnepanelen

Solarwatt

Zonnepanelen van Duitse kwaliteit

Solarwatt is Europese marktleider in de glas-glas zonnepanelen en staat bekend om de Duitse topkwaliteit. Sinds 1933 ontwikkelen ze de beste zonne-energiesystemen. Met het kiezen voor glas-glas zonnepanelen van Solarwatt kies je voor kwaliteit en zekerheid. Zo heb je 30 jaar all-in garantie op het product en vermogen.

Lees meer
Solarwatt Solarwatt Zonnepaneel Pro Duurzaam

Kies voor zekerheid met Solarwatt

AEG

Betrouwbare glas-glas zonnepanelen

Al meer dan 130 jaar is AEG bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten. De zonnepanelen van AEG staan dan ook bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarbij hoort een goede garantieregeling. Dat past bij de zekerheid die wij bieden bij Pro-duurzaam.

Lees meer
Aeg Logo Aeg Zonnepaneel Product

glas-glas zonnepanelen van AEG

Das Solar

Succesvolle zonne-energiesystemen

Das Solar is nog relatief nieuw op de markt. Maar met meer dan 60 internationale locaties, zet het merk zich dagelijks in voor het creëren van succesvolle zonne-energiesystemen. De glas-glas zonnepanelen zijn volledig in lijn met de nieuwste technologieën en hebben zelf bij weinig zonlicht een hoge opbrengst!

Lees meer
Logo1 Dasolar Productfoto

De beste en veiligste panelen

Denim Solar

Zonnepanelen van de hoogste kwaliteit

Het Nederlandse merk Denim maakt zonnepanelen voor iedereen toegankelijk. Met 35 jaar productgarantie biedt Denim zekerheid. Dankzij de dubbele glaslaag zijn de panelen namelijk extra stevig. De kennis en ervaring van Denim en Solarclarity Group komen samen in onze betrouwbare producten. Zo zetten we samen de stap naar een energie neutrale planeet.

Lees meer
Logo Denim Paneel 2

Toegankelijk voor iedereen

Onze werkwijze

1

1 Aanvraag Bereken jouw besparing met de dakscan

Ontdek hoeveel jij kan besparen op je energierekening met zonnepanelen!

2

2 Advies Op Maat Op Locatie Of Van Afstand. Advies op maat

Naar aanleiding van de dakscan nemen wij telefonisch contact met u op om een adviesgesprek in te plannen. We leren elkaar kennen en gaan dieper in op de situatie.

3

3 Direct Een Offerte Op Maat Investeringsvoorstel

Na het adviesgesprek stellen wij een maatwerk investeringsvoorstel op, specifiek afgestemd op jouw situatie.

4

4 Snelle En Vakkundige Installatie Technische schouw

Indien je akkoord gaat met het investeringsvoorstel, plannen we een technische inspectie in om de haalbaarheid te controleren. De technische inspectie brengt geen extra kosten met zich mee.

5

5 Opleverdocument Met Alle Documentatie In Handbereik. Installatie en besparen

Na de technische schouw worden jouw zonnepanelen geplaatst. Het genieten van de besparingen op jouw energierekening start nu!

Zonnepanelen Check

Hoeveel kun jij besparen?

 • Offerte op maat
 • Inzicht in besparingen
Bereken binnen 1 minuut uw besparing

  Gecertificeerd installateur van

  Matius Nibe Logo
  Daikin Logo 1953
  Aeg Logo
  Denim Logo
  Alfen Dynamic Load Balancing Licentie.jpg
  Logo1
  Vai Logo Screen Rgb
  Solarwatt