0575 757 115

DAKBEDEKKING

Het kiezen van de juiste dakbedekking

Het dak van jouw huis verdient de beste zorg. Het kiezen van de juiste dakbedekking hoort daarbij!

Met onze ruime ervaringen en kennis helpen we je graag bij het maken van deze keuze. Omdat kwaliteit voor ons erg belangrijk is, maken wij gebruik van Royalgum.

Dit is een toonaangevend product in de markt. Onze hooggekwalificeerde dakexperts zorgen voor vakmanschap op het hoogste niveau. Dat is de zekerheid die we bieden bij Pro-duurzaam.

Bezig Met Dakbedekking Pro Duurzaam

Zonnepanelen op jouw dak?

Heb jij zonnepanelen maar is jouw dakbedekking toe aan vervanging? Geen probleem! Wanneer je ervoor kiest om jouw dak door ons te laten vervangen, plaatsen wij de zonnepanelen gratis voor je terug. Profiteer van een duurzaam, energiezuinig dak en gratis zonnepaneelherplaatsing!

Plan een adviesgesprek in

Royalgum APP

Hoge kwaliteit bitumen

Met Royalgum APP dakbedekking kies je voor een kwalitatief goed dak. De aanhechting van de dakbanen op de onderlagen zijn goed getest op stormvastheid, duurzaamheid en begaanbaarheid. Dat is de kwaliteit waar we bij Pro-duurzaam voor kiezen. Voor elke type dak heeft Royalgum APP de juiste dakbedekking.

Lees meer
Matius Royalgum

Bijdrage aan kwalitatief goed dak

Topproduct

De zekerheden van wit Bitumen

Een van onze topproducten is wit bitumen. Met wit bitumen dakbedekking kies je voor duurzame en betaalbare dakbedekking. Daarnaast brengt wit bitumen nog veel meer voordelen met zich mee:

  • Met wit bitumen dakbedekking vergroot je het comfort. Op een hete zomerdag zorgt wit bitumen ervoor dat het in jouw woning wel drie tot vier graden koeler is. De lichte kleur van wit bitumen helpt namelijk het zonlicht te reflecteren.
  • Liggen er zonnepanelen op jouw dak? Met een wit bitumen dak kunnen jouw zonnepanelen wel tot 5% meer energie opwekken. Win-win dus!
  • Een wit bitumen dak kan tientallen jaren meegaan met minimaal onderhoud. De kans op scheuren, kromtrekken en schade door Uv-stralen is zeer klein. Het is kiezen voor wit bitumen is daarom ook een duurzame investering, je kunt jarenlange betrouwbare bescherming verwachten.
  • Tot slot is het kiezen voor bitumen dakbedekking ook kosteneffectief. In vergelijking met andere soorten dakbedekking is bitumen dakbedekking aanzienlijk voordeliger, zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit.
Dakbedekking

Onze werkwijze

1

1 Aanvraag Dakinspectie aanvragen

Vraag een gratis dakinspectie aan

2

2 Advies Op Maat Op Locatie Of Van Afstand. Advies op maat

Naar aanleiding van de dakinspectie, plannen we graag een adviesgesprek in. In het adviesgesprek bespreken we de situatie en de mogelijkheden

3

3 Direct Een Offerte Op Maat Investeringsvoorstel

Na het adviesgesprek stellen wij een maatwerk investeringsvoorstel op, specifiek afgestemd op jouw situatie.

4

4 Snelle En Vakkundige Installatie Technische schouw

Indien je akkoord gaat met het investeringsvoorstel, plannen we een technische inspectie in om de haalbaarheid te controleren. De technische inspectie brengt geen extra kosten met zich mee.

5

5 Opleverdocument Met Alle Documentatie In Handbereik. Installatie en oplevering

Na de technische schouw plaatsen onze dakdekkers de nieuwe dakbedekking.

Dakbedekking Check

Doe nu een dakcheck

  • Offerte op maat
  • Inzicht in besparingen
Bereken binnen 1 minuut uw besparing