0575 757 115

GECERTIFICEERDE KWALITEIT

Zekerheid met de panelen van AEG

De zonnepanelen van AEG Solar vallen onder de Duitse organisatie AEG, vooral bekend van verschillende elektronicaproducten. Al meer dan 130 jaar is AEG bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten. De zonnepanelen van AEG staan dan ook bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en hebben een goede garantieregeling. Dat past bij de zekerheid die wij bieden bij Pro-duurzaam.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor AEG-zonnepanelen bij jouw woning? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan, wij helpen je graag met kiezen van de beste zonnepanelen voor jouw situatie.

Plan een adviesgesprek in
Aeg Zonnepaneel Live Foto

glas-glas zonnepanelen van AEG

De voordelen van AEG-zonnepanelen

  1. Hoge prijs-kwaliteit verhouding: de zonnepanelen van AEG staan bekend om een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Door jarenlang onderzoek en het toepassen van de nieuwste technologieën bieden ze uitstekende kwaliteit.
  2. Goede garantieregeling: de glas-glas zonnepanelen van AEG hebben een product- en prestatiegarantie van 30 jaar.
  3. Betrouwbare technologie en merk: AEG heeft een lange voorgeschiedenis in het produceren van elektronica. Daarnaast wordt er constant onderzoek gedaan naar de nieuwste technologieën en voldoen ze aan de nieuwste normen om de veiligheid te garanderen.
  4. Voldoen aan strenge testnormen: de glas-glas panelen van AEG worden getest op strenge testnormen. Ze worden blootgesteld aan extreme omstandigheden om de veiligheid en werking te garanderen.
  5. Efficiënte omvormer: de AEG-omvormer voor zonne-energie deelt de energie van je zonnepanelen efficiënt met alle huishoudelijke apparaten. Zo haal je het meest uit je zonnepanelen.

Waarom kiezen voor glas-glas zonnepanelen?

Er zijn verschillende redenen waarom het kiezen voor glas-glas panelen de juiste keuze is. De twee belangrijkste redenen zijn de meeropbrengst en de hogere garantie. Doordat een glas-glas zonnepaneel aan beide zijden zonlicht kan absorberen, hebben deze panelen een hogere energieopbrengst. Daarnaast worden de glas-glas zonnepanelen geleverd met een langere garantieperiode dan andere type panelen. De voordelen van glas-glas zonnepanelen passen bij de zekerheid die wij willen geven.

Zonnepanelen Check