0575 757 115

DUURZAAM KOELEN EN VERWARMEN

De warmtepompen van Daikin

Daikin Europe is marktleider in warmtepompen, airconditioners, luchtreinigers en ventilatiesystemen. Al bijna 100 jaar zet Daikin zich in voor een duurzamere samenleving. In het uitgebreide assortiment van Daikin zijn dan ook vele soorten warmtepompen te vinden.

Warmtepompen voor alle soorten en maten woningen, zowel nieuwbouw als renovatie. Wij adviseren je graag over de beste Daikin warmtepomp voor jouw woning. Na het investeren in een warmtepomp van Daikin geniet je van een duurzaam verwarmd huis.

Uiteraard kom je ook met het aanschaffen van een Daikin-warmtepomp in aanmerking voor de subsidie. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het soort apparaat en vermogen.

Plan een adviesgesprek in
Daikin Warmtepomp Foto

100 jaar kwaliteit met Daikin

De voordelen van Daikin

  1. De warmtepompen van Daikin zorgen voor een ideaal binnenklimaat. En dat gebeurt zonder geluidsoverlast!
  2. Een warmtepomp van Daikin is eenvoudig aan te sturen via een app. Hiermee verlaag of verhoog je de tempratuur eenvoudig, zelf als niet thuis bent. Activeer wanneer je op vakantie gaat de vakantiemodus en bespaar kosten!
  3. Heb je zonnepanelen op jouw dak? Een Daikin warmtepomp kan eenvoudig de opgewekte energie gebruiken voor het verwarmen van water.
  4. De warmtepompen van Daikin zijn ontworpen om ook op een koude winterdag een hoog rendement te leveren. Zo geniet je het hele jaar door van je duurzame investering.
  5. Een Daikin warmtepomp kan zonder grote verbouwing of aanpassingen geïnstalleerd worden. Het werkt namelijk perfect samen met jouw bestaande leidingen en afgiftesystemen.
  6. Bij het aanschaffen van een Daikin warmtepomp voor jouw bestaande woning heb je recht op subsidie. De stap naar het verduurzamen van jouw woning is nu nog voordeliger!

Warmtepomp aansluiten op radiatoren

Vaak krijgen we de vraag: “Kan een warmtepomp aangesloten worden op mijn radiatoren?” Het antwoord is: ja!

Een Daikin warmtepomp kan worden aangesloten op zowel oude als nieuwe radiatoren. De bestaande leidingen kunnen ook voor jouw warmtepomp worden gebruikt. Hierdoor hoeven er weinig extra werkzaamheden uitgevoerd te worden en is een nieuwe warmtepomp snel geplaatst!

Benieuwd wat de verduurzaam mogelijkheden zijn in jouw huidige situatie? Neem dan gerust contact met ons op en plan een adviesgesprek in.

Plan een adviesgesprek in
Daikin Warmtepompen