0575 757 115

MAXIMALE ENERGIEOPBRENGST

Glas-glas zonnepanelen met uitstekende prestaties

Das Solar is nog relatief nieuw op de markt. Maar met meer dan 60 internationale locaties werkt het merk elke dag aan succesvolle zonne-energiesystemen. Naast het produceren van zonnepanelen voeren zij ook vele onderzoeken uit op gebied van zonne-energie. De glas-glas zonnepanelen van Das Solar zijn daardoor volledig in lijn met de nieuwste technologieën. Zelfs bij weinig zonlicht hebben de zonnepanelen een hoge opbrengst. Dat betekent meer energie opwekken!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor Das Solar zonnepanelen op jouw woning? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan, wij helpen je graag met kiezen van de beste zonnepanelen voor jouw situatie.

Zonnepaneel Dasolar

De beste en veiligste panelen

De voordelen van Das Solar zonnepanelen

  1. De glas-glas zonnepanelen van Das Solar hebben altijd een hoge opbrengst. Ook in periodes met lage zonstraling, zoals bewolkte en mistige dagen.
  2. Door de uitstekende kwaliteit is het risico op microcracks zeer laag.
  3. De zonnepanelen van Das Solar hebben een hoge betrouwbaarheid. Om zekerheid te bieden geeft Das Solar 25 jaar productgarantie en 30 jaar lineaire vermogensgarantie.
  4. De zonnepanelen zijn bestand tegen vele weersomstandigheden. Zoals sneeuw, hoge luchtvochtigheid en hoge windkrachten. Daarnaast zijn ze ook bestand tegen kustgebieden waar veel zand en zout in de omgeving aanwezig is.
  5. Door de extra dunne glaslagen zijn de zonnepanelen in vergelijking met andere zonnepalen op markt een stuk lichter.
  6. Door de bifaciale werking kan een glas-glas zonnepaneel van Das Solar tot wel 30% meer stroom op wekken.

Investeren in duurzaamheid

Bij Pro-duurzaam hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Omdat we zekerheid willen bieden hebben we alleen de beste producten geselecteerd. De glas-glas zonnepanelen van Das Solar voldoen volledig aan onze eisen. Deze panelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en die zorgen voor een maximale energieopbrengst en een lange levensduur. Wil je meer weten over de zonnepanelen van Das Solar? Neem dan gerust contact met ons op of plan een adviesgesprek in.

Plan een adviesgesprek in
Das Solar Banner