0575 757 115

BETROUWBARE SOLARPRODUCTEN

Hoge kwaliteit glas-glas panelen

Denim Solar is een Nederlands zonnepanelenmerk van Solarclarity Group. De zonnepanelen zijn volgens hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen geproduceerd en staan bekend om betrouwbare kwaliteit. Op de glas-glas zonnepanelen van Denim Solar zit 35 jaar garantie. Met een langetermijninvestering in Denim Solar ben je dus verzekerd van stabiliteit.

Als partner van Denim Solar kunnen wij jou voorzien van betrouwbare solarproducten. Onze installateurs plaatsen jouw panelen met grote zorgvuldigheid. Zo kan jij zorgeloos genieten van duurzame energie. In een adviesgesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Demin Solar.

Plan een adviesgesprek in
Denim Zonnepaneel Live Foto

Toegankelijk voor iedereen

Waarom kiezen voor Denim Solar?

  1. Hoogwaardige kwaliteit: de zonnepanelen van Denim Solar zijn extra stevig door het gebruik van hoogwaardige materialen en de dubbele lagen glas.
  2. Extra goed beschermd tegen weersinvloeden: door de dubbele lagen glas zijn de zonnepanelen extra goed beschermd tegen verschillende weersinvloeden. Ze zijn bestand tegen hagelstenen, warmte, kou en andere extreme weersinvloeden.
  3. 35 jaar productgarantie: de glas-glas panelen van Denim Solar zijn van uitmuntende kwaliteit en hebben daarom een productgarantie van 35 jaar. Mocht er toch een defect in het product zitten, dan kun je rekenen op uitstekende service.
  4. Werkt efficiënt en betrouwbaar: door de bifaciale werking zijn de zonnepanelen van Denim Solar zelfs bij weinig zonlicht efficiënt. Deze technologie zorgt ervoor dat het paneel aan beide zijden zonlicht kan absorberen.
  5. Lange vermogensgarantie: slijtage aan de zonnepanelen door bijvoorbeeld regen of uv-straling ontstaat heel langzaam. Daarom hebben de panelen van Denim Solar een lange vermogensgarantie: 81% vermogen na 35 jaar.
Denim Solar Pro Duurzaam

PRO-DUURZAAM

Wij staan voor je klaar

Wanneer je kiest voor Denim Solar kun je zorgeloos genieten van duurzame energie. Onze experts staan voor jou klaar als onafhankelijke aanbieder van zonnepanelen. Wij adviseren jou graag over de beste keuze voor jouw situatie. Wil jij ook investeren in een duurzame toekomst? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar.

Plan een adviesgesprek in