0575 757 115

VERWARMEN ZONDER AARDGAS

De warmtepompen van NIBE

Kies voor een warmteoplossing met hoge kwaliteit! Het Scandinavische NIBE heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het ontwikkelen van warmtepompen. Door de vele jaren ervaring en productontwikkeling hebben ze een breed assortiment met moderne warmtepompen die zelfs goed functioneren bij Zweedse temperaturen.

Je hebt bij Pro-duurzaam keuze uit verschillende NIBE-warmtepompen, zowel hybride als volledig elektrisch. Afhankelijk van verschillende factoren bepalen we welke warmtepomp geschikt is voor jouw woning. Plan gerust een adviesgesprek in. Wij geven je graag advies over de beste NIBE-warmtepomp.

Uiteraard kom je ook met het aanschaffen van een NIBE-warmtepomp in aanmerking voor de subsidie. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het soort apparaat en vermogen.

Plan een adviesgesprek in
Warmtepomp Nibe Foto

Zweedse kwaliteit met NIBE

De voordelen van NIBE

  1. Stilste en zuinigste in hun klasse: de warmtepompen van NIBE behoren tot de stilste warmtepompen in de markt. Daarnaast beschikken ze over een “silent-mode”. De periode dat de warmtepomp nog minder geluid mag maken is ook programmeerbaar.
  2. Eenvoudig aan te sluiten op je bestaande of nieuwe cv-ketel: zonder bouwkundige aanpassingen wordt een NIBE-warmtepomp gemakkelijk geïnstalleerd.
  3. Hoog rendement, ook bij lage buitentempraturen: in Nederland is de buitentempratuur vooral in de herfst en winter vrij laag. De warmtepompen van NIBE zijn ontwikkeld in het Scandinavische klimaat en hebben dus zelfs met lage tempraturen een hoog rendement. Zo geniet je het hele jaar door van de voordelen van een warmtepomp.
  4. Combinatie met zonnepanelen mogelijk: heb je zonnepanelen of ben je van plan om binnenkort te gaan investeren in zonnepanelen? Met een warmtepomp van NIBE is een combinatie met zonnepanelen mogelijk.
  5. Onderhoudsvriendelijk: doordat NIBE gebruik maakt van duurzame materialen, vragen de warmtepompen weinig onderhoud.
  6. Recht op subsidie: bij het aanschaffen van een NIBE warmtepomp, voor een bestaande woning, heb je recht op subsidie. Hierdoor pakt je duurzame investering lager uit!
Nibe S1255 Loundry Room

Welke warmtepomp is geschikt voor mij?

Omdat er veel verschillende warmtepompen op de markt zijn, kan de zoektocht naar de juiste warmtepomp erg lastig zijn. Pro-duurzaam zorgt ervoor dat jij investeert in de juiste warmtepomp.

Heb je bijvoorbeeld een stortdouche en/of bad? Dan heb je een (extra) grote boiler nodig om extra water op voorraad te houden. Zo zijn er nog een aantal punten waar rekening mee gehouden moet worden bij het kiezen van de juiste warmtepomp. Wij helpen je graag.

Plan direct een adviesgesprek in om jouw situatie te bespreken zodat de warmtepomp perfect aansluit bij jouw vraag.

Plan een adviesgesprek in