0575 757 115

VERWARMEN ZONDER AARDGAS

De warmtepompen van Remeha

De zeer compacte hybride warmtepomp van Remeha is de goedkoopste budget optie in de markt, zonder dat jij inlevert op jou comfort. Daarnaast past de hybride warmtepomp van Remeha op bijna elke cv-ketel.

Doordat de Remeha hybride warmtepomp op iedere cv-ketel past houdt jij je investering laag en behaal je een snelle terugverdientijd op jou investering!

Je hebt bij Pro-Duurzaam keuze uit verschillende Remeha warmtepompen. Afhankelijk van jou situatie bepalen we welke warmtepomp geschikt is voor jou woning. Uiteraard kom je ook in aanmerking voor subsidie. De hoogte van subsidie is afhankelijk van het apparaat en vermogen. Plan gerust een adviesgesprek in, wij geven je graag advies over de juiste warmtepomp voor jou woning.

Plan een adviesgesprek in
Tzerra Ace Elga Ace Hybride

Lokale productie in Apeldoorn

De voordelen van Remeha

  1. Beste budgetoptie op de markt: de hybride warmtepompen van Remeha zijn scherp geprijst zonder dat je inleverent op comfort bij jou thuis.
  2. Aan te sluiten op bijna iedere cv-ketel: zonder bouwkundige aanpassingen wordt een Remeha warmtepomp gemakkelijk geïnstalleerd.
  3. Hoog rendement, ook bij lage buitentemperaturen: in Nederland is de buitentempratuur vooral in de herfst en winter vrij laag. De warmtepompen van Remeha zijn ontwikkeld voor het Nederlandse klimaat en hebben dus zelfs met alle tempraturen een hoog rendement. Zo geniet je het hele jaar door van de voordelen van een warmtepomp.
  4. Combinatie met zonnepanelen mogelijk: heb je zonnepanelen of ben je van plan om binnenkort te gaan investeren in zonnepanelen? Met een warmtepomp van Remeha is een combinatie met zonnepanelen mogelijk.
  5. Recht op subsidie: bij het aanschaffen van een Remeha warmtepomp heb jij recht op subsidie. Hierdoor pakt jou duurzame investering goedkoper uit!
Avanta Ace Elga Ace Hybride

Warmtepompen aansluiten op radiatoren

Vaak krijgen we de vraag: “Kan een warmtepomp aangesloten worden op mijn radiatoren?” Het antwoord is: ja!
Een Daikin warmtepomp kan worden aangesloten op zowel oude als nieuwe radiatoren. De bestaande leidingen kunnen ook voor jouw warmtepomp worden gebruikt. Hierdoor hoeven er weinig extra werkzaamheden uitgevoerd te worden en is een nieuwe warmtepomp snel geplaatst!
Benieuwd wat de verduurzaam mogelijkheden zijn in jouw huidige situatie? Neem dan gerust contact met ons op en plan een adviesgesprek in.

Plan een adviesgesprek in