0575 757 115

KWALITEITSPRODUCTEN

Royalgum APP dakbedekking

Met het kiezen voor dakbedekking van Royalgum kies je voor een kwalitatief goed dak en zekerheid. De daken met Royalgum kunnen namelijk wel meer dan 25 jaar meegaan. En de aanhechting van de dakbanen op de onderlagen zijn goed getest op stormvastheid, duurzaamheid en begaanbaarheid. Dat is de kwaliteit waar we bij Pro-duurzaam voor kiezen.

Voor elk type dak heeft Royalgum geschikte dakbedekking. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Liggen er nu zonnepanelen op jouw dak? Wanneer je jouw dak door ons laat vervangen, plaatsen wij de zonnepanelen gratis voor je terug!

Plan een advies gesprek in
Dakbedekking Royalgum

Bijdrage aan kwalitatief goed dak

Professionele dakdekkers

De dakdekkers van Pro-duurzaam zijn allemaal hoog gekwalificeerd en beschikken over ruime ervaring.

We maken enkel gebruik van duurzame materialen. Dit resulteert in vakmanschap van het hoogste niveau.

Onze adviseurs voorzien je daarnaast graag van een deskundig advies over de meest geschikte dakbedekking. Daarbij houden we altijd rekening met jouw budget, woonsituatie/locatie en specifieke wensen.

Voordelen van Royalgum APP

  • De Royalgum APP dakbedekking systemen zijn 100% recyclebaar. Je kiest dus voor een duurzame oplossing met aandacht voor het milieu.
  • De dakbedekking van Royalgum staat garant voor kwaliteit. Daarom ben je met Royalgum dakbedekking verzekert van goede productgarantie.
  • Royalgum APP dakbedekking is zeer goed bestand tegen externe invloeden en gebruiksbelastingen. Zo weet je zeker dat jouw dak een lange levensduur heeft.
  • De Royalgum dakbedekkingssystemen voldoen aan het Bouwbesluit.
  • Bij een bitumen dak zijn eenvoudig reparaties uit te voeren. Wanneer er ondanks de uitstekende kwaliteit toch scheuren of blazen ontstaan is dat snel weer verholpen.
  • De correcte plaatsing door onze vakkundige dakdekkers en de uitstekende kwaliteit zorgen ervoor dat een Royalgum dak goed bestand is tegen vocht en mits.
Dak Vervangen Of Repareren

Dak vervangen of repareren?

De twee meest voorkomende schadesoorten bij een bitumen dak zijn scheuren of blazen. Wanneer je deze problemen niet direct aanpakt zal de schade oplopen en zullen daardoor ook de kosten meestijgen. Wij raden daarom aan om deze problemen direct aan te pakken. Blazen en scheuren kunnen ook een teken zijn dat jouw dak toe is aan vervanging. In dat geval is het vaak voordeliger en effectiever om te kiezen voor nieuwe dakbedekking. Twijfel je of je moet kiezen voor vervangen of repareren? Schakel onze hulp in, wij helpen je graag.

Plan een advies gesprek in