0575 757 115

De zekerheid van Solarwatt

Partner in duurzame energie

Solarwatt is Europese marktleider in glas-glas zonnepanelen. Sinds 1933 staat het bedrijf voor het maken van Duitse topkwaliteit zonne-energiesystemen. De glas-glas zonnepanelen van Solarwatt leveren daarom gegarandeerd topprestaties. Om die zekerheid te geven kun je rekenen op verschillende garanties. Zo heb je een 30 jaar all-in garantie op het producten en vermogen en ben je verzekert van een goed rendement op jouw investering.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor Solarwatt zonnepanelen op jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij adviseren jou graag over de beste zonnepanelen.

Plan een adviesgesprek in
Solarwatt Paneel

Kies voor zekerheid met Solarwatt

De voordelen van Solarwatt zonnepanelen

  1. Solarwatt heeft uitgebreide garantievoorwaarden. Zo heb je 30 jaar all-in garantie op product en vermogen.
  2. Glas-glas zonnepanelen van Solarwatt hebben de beste lange termijn prestaties. Ze leveren een gegarandeerde meeropbrengst van 25% over de levensduur.
  3. De glas-glas zonnepanelen van Solarwatt scoren hoger op de categorie “brandveiligheid” dan andere type zonnepanelen. Ze voldoen namelijk aan de hoogste brandveiligheidseisen.
  4. De hoge kwaliteit van de panelen zorgt ervoor dat ze een levensduur hebben van meer dan 40 jaar.
  5. Met glas-glas zonnepanelen is de kans op microcracks enorm klein. De zonnecellen zitten tussen de twee glazen platen en hier wordt de minste druk op uitgevoerd.
  6. De zonnepanelen van Solarwatt zijn goed bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals sneeuw, extreme regen en flinke hagelbuien.
  7. Ook door onafhankelijken worden de zonnepanelen van Solarwatt goed beoordeeld. Bij de consumentenbond komen de glas-glas zonnepanelen van Solarwatt als “zeer goed” uit de test.
Glas Glas Zonnepanelen Solarwatt

De investering in glas-glas zonnepanelen van Solarwatt

Over het algemeen vragen glas-glas zonnepanelen een hogere investering dan glas-folie zonnepanelen. Maar het investeren in glas-glas panelen is wel de beste keuze voor een zonne-energiesysteem.

Op de lange termijn leveren deze panelen het beste rendement op. Dit komt omdat glas-glas zonnepanelen een langere levensduur hebben en nauwelijks inleveren in vermogen gedurende de levensduur. Met glas-glas zonnepanelen van Solarwatt kies je voor kwaliteit en zekerheid. En daar staan we bij Pro-duurzaam voor.

Plan een adviesgesprek in