0575 757 115

ENERGIEZUINIG VERWARMEN EN KOELEN

De warmtepompen van Vaillant

Met een warmtepomp van Vaillant kies je voor een verwarmingssysteem dat geschikt is voor de toekomst. Of je nu een warmtepomp zoekt voor een nieuwbouw- of een gerenoveerde woning, voor elke situatie hebben wij een geschikte warmtepomp. Een warmtepomp van Vaillant zorgt ervoor dat je op een milieuvriendelijke en zorgeloze manier kan verwarmen. Benieuwd welke warmtepomp geschikt is voor jouw woning? Plan dan gerust een adviesgesprek in, dan bespreken we de mogelijkheden

Het Nederlandse milieubeleid stimuleert duurzame systemen zoals een warmtepomp. Ook met een Vaillant warmtepomp kom je in aanmerking voor subsidie. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het type warmtepomp en het vermogen.

Plan een adviesgesprek in
Warmtepomp Vaillant

Verlaag eenvoudig je temperatuur

Voordelen van Vaillant

  1. Geschikt in combinatie met huidige/nieuwe cv-ketel: de hybride warmtepompen van Vaillant zijn geschikt om te combineren met jouw huidige of nieuwe cv-ketel.
  2. Geschikt voor renovatie: het overstappen op duurzame energie is eenvoudig. De Vaillant warmtepompen kunnen namelijk ook aangesloten worden in bestaande gebouwen. Zo kan iedereen de overstap maken naar duurzame energie.
  3. Verwarmen én koelen: een warmtepomp van Vaillant kan zowel je woning verwarmen als koelen. Ook op een hete zomerdag heeft je huis dus de ideale tempratuur.
  4. Slimme werking: met de sensoAPP kun je de installatie via je smartphone bedienen. Zo verlaag je de tempratuur wanneer je niet thuis bent en kun je het huis voorverwarmen voordat je thuiskomt.
  5. Compact en stil: doordat de Vaillant warmtepompen compact en stil zijn, kan het systeem ook in dichte woonwijken geplaatst worden. Zonder dat jouw buren daar last van hebben.
  6. Weinig onderhoud: een warmtepomp van Vaillant vraagt, ondanks de lange levensduur, weinig onderhoud. Daarnaast heb je bij een volledig elektrische warmtepomp ook geen schoorsteen of gasaansluiting nodig, hier hoef je dus ook geen onderhoud voor laten uitvoeren.
Vaillant Warmtepomp

Een warmtepomp is veilig en betrouwbaar

Een misverstand over warmtepompen die vaak wordt gemaakt is: de technologie is niet volledig ontwikkeld. Dit is niet waar! Warmtepompen zijn al meer dan 100 jaar geleden in gebruik genomen. En in de afgelopen 100 jaar heeft een warmtepomp veel ontwikkelingen doorgemaakt. Daarom zijn het nu juist een van de veiligste en betrouwbare verwarming technologieën geworden. Daarnaast gaan onze installateurs zeer nauwkeurig te werk. Zij zorgen ervoor dat de warmtepomp op juiste manier wordt geïnstalleerd.